Sanat:

1. Ei Senjoorat tarvii aina vaivoihinsa droppii, kyllä kypsemmällä iälläkin tanssimaan voi oppii, meille tangot, valssit ja polkat, humpat soppii, me ei suostuta milloinkaan kolotusten koppiin!

2. Kuka haluaisi olla surullisen jäykkä kanki, siispä tanssimalla ilomieli ittelles sä hanki. Harva meistä tahtoo olla joka hetki kiireen vanki, tanssi arjestamme voi tehdä paljon rikkaammanki.

3. Meitä ei enhään verrata voi aivan pikkukläppiin, vaikka ollaankin nyt hullaannuttu tanssiin sekä räppiin. Eikä meistä kukaan oikeasti hauskanpittoo häppii, vaikka hyppely vois joskus johtaa suoraan ”händikäppiin”?

4. Me klassikoita suositaan, mut taivutaan myös poppiin, kaikki tehdään aina täysillä, me langeta ei floppiin. Tule sinäkin nyt Tätien tanssikoulun oppiin – kunto nousee, pelkkää leikkiä on tarttua sit moppiin!

5. Senjoorat! Tanssi meistä kaikki puhkeamaan saa kukkaan, kun me yhdessä näin pyöritään. Tuu sinäkin vaan mukhaan! Oppi ei mene tanssiessa koskaan ihan hukkaan eikä harmaa eksy varkain ennen aikojaan sun tukhaan!

6. Vaikka aurinko paistaa, joskus varmasti myös sattaa, silloin tarpeellist on muistaa, että akkujansa lattaa. Kaikki tanssijat kun ollaan tunnetusti sammaa pattaa, helppo taasen jatkaa tanssien on yhteistä rattaa. Mennään, mennään tanssimaan! Hei, mennään, mennään tanssimaan! Mennään, mennään, mennään tans-sii-maa-aa-aaan!” HEIIII!

~ Sinikka Lappeteläinen Tanssii Tätien Kanssa ry