Meri-Lapin Helmi ja Heikki -kisa

Tanssivien Tätien järjestämästä tanssikilpailusta, jossa voittajapari nimetään Meri – Lapin Helmiksi ja Heikiksi, on muodostunut upea helmikuinen tapahtuma jo 3 kertaa Torniossa. Kisan ideana on kutsua 10 rohkeaa, tunnettua Setää koko seutukunnan alueelta kisaamaan tästä arvostetusta tittelistä. Neljän kuukauden harjoittelun tuloksena parit tanssivat kilpatansseista tangon, wieninvalssin ja hitaan valssin. Parien ohjauksen tekevät kilpatanssin ammattilaiset. Lisäksi jokainen pari esittää oman freestyle esityksen, johon ohjaus otetaan paikallisilta tanssinohjaajilta.

Tapahtuman tuomaristossa on istunut joka kerta Diplomitanssinopettaja Kari Vuokila, kilpatanssiseura Aidan perustaja. Toiset tuomarit ovat vuosittain vaihtuneet. Vuoden 2014 tuomarina toimivat Suomen kaikkien aikojen menestynein kilpatanssipari, Jukka Haapalainen ja Sirpa Suutari-Jääskö

Meri-Lapin Helmi ja Heikki 2016 Hannu Laurila ja Eila Toikka

Eila Toikka ja Hannu Laurila voittivat 2016 Tanssii tätien kanssa -kilpailun. He saivat siis Meri-Lapin Helmi ja Heikki -tittelit.

Tädit onnittelevat ja kiittävät Meri-Lapin Helmi ja Heikki -tanssikilpailu 14.2.2016

Onnea voittajaparille Hannu Laurila ja Eila Toikka!

Kiitokset tanssipareille, muille esiintyjille, tuomareille, juontajille ja valmentajille.
Kiitokset tapahtuman tukijoille, tilajärjestelyistä vastaaville ja talkooväelle!

Kiitos suurelle yleisölle!

Ystävänpäivänä, sunnuntaina 14.2.2016 tanssittiin jälleen Meri -Lapin Helmin ja Heikin tittelistä

Tanssivat Tädit ovat ottaneet yhdistykseensä seutukunnan lavatanssin parhaimmiston, miehet, jotka koko tanssikansa tuntee. Sedistä osa on lavatanssin ohjaajia ja osa pitkäaikaisia alan harrastajia. Heille on kutsuttu tanssipariksi alueelta uusia Tätikokelaita.

Ryhmää ohjasivat kilpatanssin kuvioihin Sari ja Jouko Häckman.